Termeni si conditii

ESTE NECESARA CITIREA CU ATENTIE A TERMENILOR SI CONDITIILOR LEGATE DE COMERCIALIZAREA SI ACHIZITIONAREA PRODUSELOR. TERMENII SI CONDITIILE DE ACHIZITIONARE A PRODUSELOR SE LIMITEAZA LA CELE SPECIFICATE IN ACEASTA SECTIUNE A SITE-ULUI. ORICE TERMENI ADITIONALI SAU DIFERITI TRIMISI IN ORICE FORMA CATRE DUMNEAVOASTRA („CLIENT”) SE CONSIDERA A FI MODIFICARI ALE CELOR COMUNICATE AICI. PRIN ACCEPTUL DAT PENTRU LIVRAREA PRODUSELOR DE CATRE DELTA EVOLUTION  MENTIONATA PE FACTURA FISCALA SAU PE ALTA DOCUMENTATIE DELTA EVOLUTION, CLIENTUL ISI MANIFESTA ACORDUL IN MOD EXPRES SI NEECHIVOC SI ACCEPTA ACESTI TERMENI SI CONDITII DE ACHIZITIONARE A PRODUSELOR, CU EXCEPTIA CAZULUI IN CARE CLIENTUL SI — DELTA EVOLUTION  AU SEMNAT UN ACORD SEPARAT, SITUATIE IN CARE ACORDUL VA GUVERNA. ORICE DESCRIERE GENERALA A TIPURILOR DE PRODUSE, PRECUM SI REZULTATELE AFISATE PE SITE-UL — DELTA EVOLUTION („SITE”), NU CONSTITUIE PARTE A ACORDULUI DINTRE DELTA EVOLUTION SI CLIENT.

1. Informatii importante

Termenii si Conditile de Achizitionare a Produselor constituie un contract obligatoriu intre Client si DELTA EVOLUTION si vor fi numiti in continuare fie „Termeni si Conditii de Achizitionare a Produselor”, fie „Acord”. Clientul accepta acesti Termeni si Conditii de Achizitionare a Produselor in momentul in care achizitioneaza de la DELTA EVOLUTION  sau plaseaza o comanda catre DELTA EVOLUTION  sau atunci cand cumpara de pe Site. Acesti Termeni si Conditii de Achizitionare a Produselor pot fi schimbati fara notificare prealabila. Termenii si Conditiile de Achizitionare a Produselor afisati pe Site in momentul in care clientul plaseaza o comanda vor guverna comanda respectiva, cu exceptia cazurilor in care s-a incheiat un alt acord in scris intre DELTA EVOLUTION  si Client.
Clientul este de acord sa primeasca informatii electronice, care pot fi oferite prin intermediul unui browser web sau printr-o aplicatie e-mail. Clientii individuali isi pot retrage consimtamantul pentru primirea de informatii electronice sau pot alege sa primeasca informatii in forma non-electronica contactand DELTA EVOLUTION. Semnaturile electronice (sau cópii ale semnaturilor trimise prin mijloace electronice) sunt echivalentul documentelor scrise si semnate. 

2. Modalitatea de plata
Comenzile nu obliga in vreun fel  DELTA EVOLUTION pana cand nu sunt acceptate de DELTA EVOLUTION. Clientii se angajeaza sa plateasca pretul total de achizitie al produselor plus livrarea (acolo unde este cazul), in cazul in care livrarea nu e preplatita de Client. Termenii de plata sunt stabiliti de DELTA EVOLUTION. Proformele si Facturile fiscale trebuie achitate in limitele perioadei specificate pe document, masurata de la data emiterii. 

3. Garantii
Clientul intelege ca DELTA EVOLUTION nu este producatorul bunurilor achizitionate de Client si ca garantiile oferite apartin producatorului. In procesul de achizitionare a produselor, Clientul se bazeaza numai pe specificatiile producatorului si nu se bazeaza pe afirmatii, specificatii, fotografii sau alte ilustratii care reprezinta produsele si care sunt furnizate de DELTA EVOLUTION sau Sucursalele sale. DELTA EVOLUTION SI SUCURSALELE SALE ISI DECLINA ORICE RESPONSABILITATE IN LEGATURA CU GARANTIILE EXPRIMATE SAU IMPLICITE, LEGATE DE PRODUSE, INCLUZAND, DAR NELIMITANDU-SE LA: TITLU DE GARANTIE, ACURATETE, VANDABILITATE SAU POTRIVIRE PENTRU UN SCOP PRECIS, GARANTIE DE NON-VIOLARE SAU ORICE GARANTIE LEGATA DE SERVICIILE UNEI TERTE PARTI. DECLARATIA DE DECLINARE A RESPONSABILITATII CONTINUTA IN ACEST PARAGRAF NU AFECTEAZA TERMENII SI CONDITIILE NICI UNEI GARANTII DE PRODUCATOR.
DELTA EVOLUTION – nu este responsabila pentru si nici o responsabilitate nu deriva din intarzieri legate de livrare, intarzieri care rezulta din circumstante dincolo de controlul DELTA EVOLUTION  , incluzand, dar nelimitandu-se la: indisponibilitatea produselor, intarzierea produselor, intarzieri cauzate de incendii, conditii meteo nefavorabile, caderi de curent, probleme legate de procesul de munca, razboi, acte de terorism, embargou, forta majora sau acte/legi ale unui guvern sau agentii. Orice date de livrare furnizate de DELTA EVOLUTION si orice pretinse termene limita continute in orice alt document sunt pur estimative.

4. Preturi; Disponibilitatea produselor
DELTA EVOLUTION
isi rezerva dreptul de a face schimbari ale preturilor si produselor din motive ce includ, dar nu se limiteaza la: conditii schimbatoare de piata, discontinuitate a produselor, indisponibilitate a produselor, schimbari ale pretului producatorului si erori in reclame. Toate comenzile depind de disponibilitatea produselor. Prin urmare DELTA EVOLUTION nu poate garanta onorarea comenzilor Clientului. 

5. Limitarea responsabilitatii
IN NICI UN CAZ SI IN CIUDA ESUARII SCOPULUI ESENTIAL AL CELOR COMUNICATE AICI, DELTA EVOLUTION – , SUCURSALELE, FURNIZORII SAI, SUBCONTRACTORII SAU AGENTII SAI NU VOR FI RESPONSABILI PENTRU: 

(A) ORICE PAGUBE INCIDENTALE, INDIRECTE, SPECIALE, PUNITIVE SAU REZULTATIVE, INCLUZAND, DAR NELIMITANDU-SE LA, PIERDEREA PROFITULUI, PIERDEREA AFACERII, A VENITURILOR SAU A ECONOMIILOR, CHIAR DACA FIRMA DELTA EVOLUTION A FOST AVERTIZATA IN LEGATURA CU POSIBILITATEA UNOR ASEMENEA PAGUBE SAU CHIAR DACA ACESTE PAGUBE SUNT IN ALT FEL PREVIZIBILE, PENTRU FIECARE CAZ, INDIFERENT DACA O SPECIFICARE A UNEI ASEMENEA RESPONSABILITATI ESTE MENTIONATA IN CAZ DE ANULARE A CONTRACTULUI, GARANTIE, NEGLIJENTA, RASPUNDERE STRICTA SAU IN ALT CAZ DE RESPONSABILITATE; 
(B) ORICE REVENDICARI, CERERI SAU ACTIUNI IMPOTRIVA CLIENTULUI INTREPRINSE DE O TERTA PARTE; 
(C) ORICE PIERDERE SAU REVENDICARE PROVENITA DIN SAU IN CONEXIUNE CU IMPLEMENTAREA DE CATRE CLIENT A CONCLUZIILOR SAU RECOMANDARILOR VENITE DIN PARTEA DELTA EVOLUTION SAU SUCURSALELOR, BAZATE PE, REZULTATE DIN SAU IN ORICE FEL LEGATE DE PRODUSE; SAU 
(D) ORICE INDISPONIBILITATE A PRODUSULUI IN CEEA CE PRIVESTE UTILIZAREA SAU ORICE DATE SAU SOFTWARE PIERDUTE, AFECTATE SAU CORUPTE. 

6. Informatii confidentiale
Fiecare parte anticipeaza necesitatea acordarii accesului la informatia de natura confidentiala (numita in continuare „Informatii confidentiale”) apartinand partii respective, Sucursalelor sau unei terte parti, catre cealalta parte, in procesul de realizare a acestui Acord. „Informatii confidentiale” se refera la orice informatii sau date in forma orala, electronica sau scrisa pe care partea receptoare le cunoaste sau are motive de a le considera proprietate sau confidentiale si care sunt dezvaluite de una din parti in legatura cu acest Acord sau la care partea receptoare poate avea acces in legatura cu acest Acord. Informatiile confidentiale nu vor include informatii care:

1. devin cunoscute publicului fara vreo interventie rau-intentionata a partii receptoare;
2. au fost cunoscute de catre partea receptoare sau devin cunoscute partii receptoare de la o terta parte, care are dreptul de a le dezvalui sau care nu are nicio obligatie de confidentialitate fata de partea care dezvaluie in legatura cu informatiile respective; sau
3. sunt dezvoltate independent de catre agenti, angajati sau subcontractori ai partii receptoare care nu au acces la astfel de informatii. In masura posibilitatilor, informatiile de natura confidentiala ar trebui sa fie clar identificate sau denumite astfel de catre partea care le dezvaluie. Neidentificarea sau nedenumirea in conformitate a Informatiilor Confidentiale nu constituie dovada ca astfel de informatie nu este confidentiala sau protejabila.
Dezvaluirile Informatiilor Confidentiale se vor limita la:
1. acei indivizi care sunt parte a acestui Acord si pentru care este necesara cunoasterea acestor Informatii Confidentiale in scopul de a furniza sau primi produse sau in alt scop legat de acest Acord; sau
2. companie, consilieri legali si financiari, pastrandu-se confidentialitatea pentru fiecare caz in parte. La cererea scrisa a uneia dintre parti, cealalta parte va returna Informatiile Confidentiale sau va asigura distrugerea Informatiilor Confidentiale apartinand celeilalte parti. Daca partii receptoare i se cere prin lege, regulament sau prin proceduri judiciare sau administrative de catre o autoritate guvernamentala sau de reglementare, sa dezvaluie Informatiile Confidentiale, partea receptoare va anunta partea care a dezvaluit Informatiile Confidentiale. DELTA EVOLUTION se angajeaza sa pastreze confidentiale informatiile primite de la utilizatori, exceptand situatiile in care aceste informatii sunt solicitate de catre autoritati oficiale, prin proceduri legale. 

7. Conditii de returnare
Un produs returnat in vederea inlocuirii poate fi reparat sau inlocuit la dorinta DELTA EVOLUTION in cazul in care legea nu dispune altfel. Produsele care dispun de politici speciale de rambursare si returnare, precum si de termene limita, trebuie returnate in limitele de timp specificate pentru fiecare produs. Toate produsele vandute prin intermediul DELTA EVOLUTION se supun termenilor si conditiilor continute in prezentul document. Produsele alterate fizic nu pot fi returnate. 
Indepartarea sau alterarea numarului de serie al unui produs va impiedica sa beneficiati de Politica de Returnare DELTA EVOLUTION. Cererile de returnare ale clientilor DELTA EVOLUTION trebuie facute in termen de 10 zile de la data facturarii. 

Clientii sunt rugati sa returneze produsele integral, inclusiv cutia producatorului, materialele de impachetare, toate manualele de utilizare, certificatele de garantie si accesoriile. 

Politica de returnare este conditionata de diferitele politici ale producatorilor DELTA EVOLUTION isi rezerva dreptul de a declina cereri de returnare bazate pe alte politici decat cea proprie.
Pentru a expedia produsele pe care le doriti sa le returnati, este necesar sa aveti la indemana urmatoarele informatii atunci cand solicitati: numar client, numar factura, numar serie, motivul returnarii, actiunea ce urmeaza a fi intreprinsa (inlocuire/reparatie/returnare). Mentionati, de asemenea, daca ambalajul (cutia) a fost deschis sau are sigiliul producatorului. Este de preferat sa nu alterati in niciun fel cutia producatorului. Clientul este responsabil pentru taxele de livrare catre centrul de distributie DELTA EVOLUTION in ceea ce priveste toate produsele care sunt returnate catre DELTA EVOLUTION. 
Produsele schimbate sau inlocuite vor fi livrate clientului de catre DELTA EVOLUTION, cheltuielile fiind suportate de DELTA EVOLUTION. Se utilizeaza aceeasi metoda de livrare ca aceea folosita de Client pentru a returna produsele catre DELTA EVOLUTION. In cazul in care curierul ales de Client nu este cel utilizat de DELTA EVOLUTION, va fi aleasa o metoda de livrare comparabila.
Clientul este responsabil pentru pierderea sau daunele aduse produselor care sunt returnate catre DELTA EVOLUTION. De aceea, este de preferat asigurarea returnarii produselor in caz de pierdere sau dauna.
Adresa de returnare este disponibila in sectiunea Contact a site-ului.
Nereturnarea produselor in conformitate cu termenii si conditiile mentionate mai sus si cu perioada relevanta pentru returnare este considerata a fi echivalenta cu acceptarea produselor.

8. Metode de plata 

Plata produselor se face prin transfer bancar, pe baza facturii proforme care se trimite prin e-mail sau fax, in urma efectuarii unei comenzi de catre Dvs.
Pentru produsele care nu sunt disponibile imediat, confirmarea comenzii se face prin achitarea unui avans cuprins intre 10% si 30% din valoarea totala a produsului; in acest sens veti primi o aceeasi proforma din partea operatorilor DELTA EVOLUTION. 

9. Livrare 

Livrarea produselor se face la adresa specificata de Dvs. prin curierii URGENT CARGUS. In anumite cazuri, datorita specificului comenzii, livrarea se poate face si de catre logistica proprie. Termenul de livrare pentru produsele care sunt disponibile imediat este cuprins intre 24 si 48 ore, oriunde in tara. Pentru produsele care nu sunt disponibile imediat si ale caror termene de livrare pot veni direct de la producatori sau distribuitori, veti primi mai multe detalii de la operatorii nostri, in urma unei cereri din partea Dvs.
Informarea din partea noastra asupra acestor termene va fi continua.
10. Comparare de preturi

DELTA EVOLUTION nu afiseaza comparativ preturile competitorilor, dar va onora preturile afisate pe site-urile cu comparari de preturi unde este expusa oferta DELTA EVOLUTION. Pentru confortul dumneavoastra, toate preturile curente ale produselor sunt afisate pe site si sunt actualizate in timp real. Preturile nu sunt negociabile.
11. Cadouri
Pentru ca isi apreciaza clientii, DELTA EVOLUTION  ofera cadouri suplimentare odata cu achizitionarea produselor alese. Ofertele de cadouri sunt disponibile in limita stocului.

12. Pachete speciale (de tip combo/bundle)
Pachetele speciale sunt oferite de DELTA EVOLUTION  ca metoda de achizitionare a doua produse impreuna la un pret redus. Ofertele sunt disponibile in limita stocului pentu ambele produse. DELTA EVOLUTION  nu garanteaza compatibilitatea produselor incluse in pachet. Daca exista probleme sau intrebari legate de compatibilitate, contactati producatorul.
* Atentie, daca un produs este afisat ca fiind „gratis” intr-un pachet special, i se poate totusi percepe taxa de livrare.

13. Testare produse
DELTA EVOLUTION
  , asemenea altor comercianti retail din mediul online, livreaza produsele in conditiile in care au fost primite de la producatorul/distribuitorul original. DELTA EVOLUTION  nu testeaza produsul inainte de livrarea marfii. 

14. Produse defecte

Daca primiti produse alterate, este recomandat sa refuzati produsele respective in momentul livrarii originale. Daca produsele alterate sunt acceptate de la curier, este recomandat ca alterarile respective sa fie notate pe fisa curierului (procesul verbal primire-predare). Anuntati Departamentul de Relatii cu Clientii al Magazinul DELTA EVOLUTION  in legatura cu produsele stricate, IN MAXIM 10 ZILE DE LA PRIMIRE. Trimiterea in timp util a acestei informatii este necesara pentru a inregistra cererea Dvs.

15. Timpul de procesare

Comanda Dvs. va fi procesata in aproximativ 24-48 ore, daca produsele sunt disponibile imediat si daca nu sunt probleme cu verificarea datelor ce tin de modalitatea de plata, a datelor clientului etc.
DELTA EVOLUTION  nu garanteaza livrarea in aceeasi zi. Comenzile nu sunt procesate in weekend sau in vacante.
16. Schimbarea comenzii
Puteti cere schimbarea comenzii in conditiile in care comanda nu a fost inca taxata in contul dvs. Contactati DELTA EVOLUTION  in timpul orelor de program pentru a cere schimbarea comenzii. Este necesar sa aveti ordinul de vanzare/numarul de comanda site sau numarul de client la indemana pentru o mai buna asistenta. DELTA EVOLUTION  nu incurajeaza trimiterea de solicitari legate de schimbari de comanda prin intermediul e-mailului. Este putin probabil ca mesajul va fi primit la timp pentru a se putea efectua o schimbare, din cauza numarului mare de e-mailuri primite zilnic. 

17. Anularea comenzii
Puteti solicita ca o comanda sa fie anulata in conditiile in care comanda nu a fost deja procesata si livrata. Contactati DELTA EVOLUTION  in timpul orelor de program pentru a solicita anularea comenzii. DELTA EVOLUTION  nu incurajeaza trimiterea de solicitari de schimbari de comanda prin intermediul e-mailului. Este putin probabil ca mesajul va fi primit la timp pentru a se putea efectua o schimbare, din cauza numarului mare de e-mailuri primite zilnic.

X

Continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe info

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close